Profil absolut de încredere, la cel mai înalt nivel al tehnicii frigului

Aveți nevoie de refrigerare! Vă putem oferi mentenanță și service pentru:

  • instalații frigorifice eficiente și rentabile
  • instalații frigorifice cu agenți frigorifici naturali
  • servicii calificate și fiabile
  • sprijin profesional de la inginerie la implementare. Inclusiv instruiri și urmărire proiect după finalizare

Ați ajuns unde trebuie! Alex-Freddo Design SRL este una dintre cele mai importante campanii de proiectare din Romania  pentru tehnologii în domeniul instalațiilor frigorifice. În afară de suportul de consultanță pe care îl oferim, putem să vă reprezentăm interesele și să ne ocupăm de relațiile cu autoritățile și cu companiile de instalații frigorifice (furnizorii) în calitate de reprezentant al clientului.

Alex-Freddo Design are sediul central în București. Curând vom avea alte două filiale în Elveția (Lausanne, Zurich), precum și patru filiale în Europa (Italia, Spania si Polonia). Compania noastră de mare succes execută o gamă largă de proiecte pentru clienți de renume și are peste 20 de specialiști calificați, fiecare cu abilități excepționale, cunoștințe specifice și cu experiență de lungă durată și toate acestea din 2007.

Service & Mentenanță

Ne-am angajat sa oferim clienților noștri calitate si profesionalism la cel mai înalt nivel. Aceste calități se datorează echipelor noastre de specialiști care implementează concret strategiile de dezvoltare ale business-ului. Compania se aliniază la tendințele și cerințele pieței, oferindu-le clienților sisteme de monitorizare la distanta de ultima generație. Modernizarea operațională este subliniată și de includerea în portofoliul de soluții al companiei a call-center-ului 24/7/365. Timpul de intervenție la camerele frigorifice este de 4 ore pentru congelare și 6 ore pentru refrigerare.

De-a lungul timpului, compania și-a consolidat expertiza în consultanta, proiectare, execuție și operare a instalațiilor de frig. Statutul de pionierat în implementarea tehnologiilor de ultimă oră și atenția orientata către soluții eficiente din punct de vedere energetic a făcut ca expansiunea noastră în domeniul frigului să continue.

Frig industrial

Ne mândrim cu oferirea pachetelor de soluții la cheie “ de la idee la realitate”- consultanta, inginerie, execuție, instalare, punere în funcțiune, răspuns rapid, service fiabil și mentenanță ca o singura entitate prin echipa noastră de specialiști cu experiență. Ajutam clienții noștri să își simplifice procesele, oferindu-le un singur punct de contact prin specialiștii noștri de cont și mai apoi prin centrul nostru de monitorizare în timp real. 

Ambiția noastră este de a oferi clienților soluții de economisire a energiei ecologice și fără griji, atât prin setări operaționale, cat și prin intermediul personalului nostru cu experiență. Aceasta fiabilitate este dovedita de colaborarea eficienta cu toate referințele de mai jos. Noi luam aceasta filosofie “fără griji” un pas mai departe, menținând asigurarea permanenta, împotriva oricăror posibile erori de proiectare, pentru daune directe clientului sau bunurilor terțe, la care nu am apelat niciodată în acești 13 de ani de existenta în piața.

Frig comercial

Experiența și înțelegerea profundă a provocărilor din domeniul retailului ne-au propulsat în rolul de partener preferat pentru toate lanțurile mari de retail din regiune.

De ani de zile, Alex-Freddo Design a fost partenerul tradițional pentru marile lanțuri de comerț care operează în Romania și în întreaga regiune. Aleși pentru capacitatea de a livra soluții de frig “ la cheie”, experiență și înțelegerea provocărilor în retail, am condus numeroase proiecte “end-to-end”, de la consultarea în faza de proiectare pana la faza finala a proiectelor, furnizând clientului sisteme de monitorizare la distanta de ultima generație.

Ambiția companiei noastre de a deveni un furnizor de încredere nu numai în Romania, ci și în afara granițelor tarii, a devenit realitate, iar succesul a fost datorat echipei noastre de experți care se afla în spatele numelui business-ului. Mulți dintre colegii noștri care au făcut acest lucru posibil, continua să fie alături de Alex-Freddo Design, ducând mai departe trendul inovațiilor în care compania s-a înscris încă de la început.